Bilimsel Danışma Kurulu

Ad-Soyad

Kurum

İletişim

Alanı

Özgür GÖLGE, Prof. Dr.

Alanya Alaaaddin Keykubat Üniversitesi

ozgur.golge@alanya.edu.tr

Gıda Güvenliği ve Mikrobiyolojisi

Levent ŞEN, Doç. Dr.

Giresun Üniversitesi

levent.sen@giresun.edu.tr

Gıda Güvenliği, Mikotoksinler

Ferda SARI, Prof. Dr.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi

fsari@cumhuriyet.edu.tr

Gıda Teknolojisi, Mühendislik ve Teknoloji

Evrim ALTUNTAŞ, Doç. Dr.

Ankara Üniversitesi, Biyoteknoloji Enstitüsü

egunes@ankara.edu.tr

Tarımsal Bilimler, Mikrobiyoloji

Hakan KULEAŞAN, Prof. Dr.

Süleyman Demirel Üniversitesi

hakankuleasan@sdu.edu.tr

Gıda Mikrobiyolojisi

Bilge Ertekin FİLİZ, Doç. Dr.

Süleyman Demirel Üniversitesi

bilgefiliz@sdu.edu.tr

Gıda Teknolojisi

Ebru Batı Ay, Doç. Dr.

Amasya Üniversitesi

ebru.bati@amasya.edu.tr

Endüstri Bitkileri, Tıbbi ve Aromatik Bitkiler

Nazım Şekeroğlu, Prof. Dr.

Gaziantep Üniversitesi

nsekeroglu@gmail.com

Endüstri Bitkileri, Tıbbi ve Aromatik Bitkiler

Emre Hastaoğlu, Doç. Dr.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi

ehastaoglu@cumhuriyet.edu.tr

Et Teknolojisi

Naciye Kutlu Kantar, Doç. Dr.

Bayburt Üniversitesi

naciyekutlu@bayburt.edu.tr

Mühendislik Temel Alanı, Gıda Bilimleri ve Mühendisliği, Temel İşlemler, Gıda Teknolojileri

Nusret GENÇ, Doç. Dr.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi

nusret.genc@gop.edu.tr.

Kimya, Biyokimya

Hüseyin AKŞİT, Doç. Dr.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi

huseyin.aksit@erzincan.edu.tr

Organik Kimya, Tıbbi Aromatik Bitkiler

HIZLI ERİŞİM